Kit de supraveghere Uniview cu 1 camera de 2 Megapixeli, Infrarosu 20M, DVR Hibrid cu 4 canale 2MP, Cablu, Sursa alimentare

219,00 lei

SKU: 37866- Categorii: ,

Livrare gratuită la comenzile mai mari de 500 lei

  • Termen retur 30 de zile, verificare colet la cerere
  • Garantie 2 ani la produse
  • Asistență tehnică gratuită prin Whatsapp / Mail
HDD se achiziționează separat de aici.

Beneficiile unui sistem de supraveghere:

  1. Securitate sporită: Unul dintre principalele avantaje ale unui sistem de supraveghere este creșterea nivelului de securitate. Camerele de supraveghere monitorizează constant zonele respective, înregistrând orice activitate suspectă sau incidente neașteptate. Aceasta poate descuraja infracțiunile și poate ajuta la detectarea și identificarea infractorilor în caz de incidente.
  2. Prevenirea și descurajarea furturilor: Prezența vizibilă a camerelor de supraveghere poate acționa ca o măsură preventivă eficientă împotriva furturilor și a infracțiunilor. Potențialii infractori pot fi intimidați de faptul că sunt supravegheați și pot renunța la intențiile lor criminale.
  3. Monitorizare în timp real: Sistemele de supraveghere moderne permit monitorizarea în timp real a camerelor de pe dispozitivele mobile sau de pe computer. Acest lucru oferă posibilitatea de a urmări în direct ceea ce se întâmplă în zonele monitorizate și de a reacționa rapid în cazul unor situații de urgență sau a unor incidente.
  4. Supraveghere a distanțelor mari: Camerele de supraveghere pot fi amplasate în locații strategice pentru a acoperi distanțe mari, cum ar fi perimetrele extinse ale clădirilor, spațiile de depozitare sau terenurile industriale. Aceasta asigură o monitorizare eficientă și completă a întregii zone.
  5. Utilitate în anchete și investigații: În cazul unor incidente sau infracțiuni, înregistrările furnizate de camerele de supraveghere pot fi utilizate ca dovezi în anchete și investigații. Imaginile înregistrate pot ajuta la identificarea și prinderea infractorilor, facilitând procesul legal.
  6. Monitorizarea angajaților și a proceselor: Sistemele de supraveghere pot fi folosite pentru a monitoriza activitatea angajaților și procesele în diverse medii, precum birouri, fabrici sau magazine. Aceasta poate ajuta la detectarea abaterilor de la reguli, la evaluarea performanței angajaților și la îmbunătățirea eficienței operaționale.
  7. Siguranța personală: Sistemele de supraveghere pot contribui la asigurarea siguranței personale în diverse contexte, cum ar fi locuințele, parcările sau spațiile publice. Acestea pot oferi o senzație de siguranță și pot contribui la prevenirea situațiilor periculoase.

 

Kit-ul conține:

 

1X Cameră de supraveghere AnalogHD, 2MP, lentilă 2.8mm, IR20m, IP67 – UNV UAC-B112-F28

1X XVR 4 canale AnalogHD 2MP + 2 canale IP max. 6MP, H.265 – UNV XVR301-04F

1X Cablu sertizat 10m BNC+DC, alimentare si semnal video

1X Alimentator 12V 2A cu fir, indicator led si filtru protectie

 

DESCRIERE:

 

Cameră de supraveghere AnalogHD, 2MP, lentilă 2.8mm, IR20m, IP67 – UNV UAC-B112-F28

Camera bullet UNV (Uniview) este o soluție de supraveghere de înaltă calitate, concepută pentru a oferi imagini clare și detaliate în diverse medii și condiții. Aceasta prezintă următoarele specificații:

Model / producător: UNV (Uniview) Senzor: Imagine de înaltă calitate de 1/3″ cu rezoluție de 2.0MP Rezoluție: 1080P@30fps, asigurând înregistrarea de imagini de înaltă definiție și claritate

Lentilă: Dotată cu o lentilă de 2.8mm, camera oferă un unghi de vizualizare de 90.5°, permițând supravegherea unei arii largi

Iluminare minimă: Camera dispune de o iluminare minimă de doar 0.02 Lux (F2.0, AGC ON), asigurând imagini clare și detaliate în condiții de iluminare redusă. De asemenea, este prevăzută cu funcția IR-CUT și poate opera fără iluminare suplimentară, oferind imagini vizibile chiar și în întuneric total

Distanța IR: Tehnologia IR-CUT filter cu AUTO-switch permite camerei să ofere vizualizare nocturnă pe o distanță de până la 20 de metri. Astfel, se asigură supravegherea eficientă în timpul nopții sau în condiții de iluminare scăzută.

Specificatii:

Model / producator UNV (Uniview)
Senzor 1/3″ 2.0MP high quality image
Rezolutie 1080P@30fps
Lentila 2.8mm, unghi vizualizare 90.5°
Iluminare minima 0.02 Lux (F2.0, AGC ON) , 0 Lux cu IR
Distanta IR 20 metri, IR-CUT filter cu AUTO-switch
Alimentare 12 V DC ± 25%
Consum max. 2.88W
Temperatura de operare -30°C ~ +60°C, IP67
Dimensiuni 142mm × 63mm × 65mm
Greutate 135 gr.
WDR DWDR
Protectie la descarcari electrice 4KV
Semanl video TVI/AHD/CVI/CVBS

Documente si manuale

Specificatii tehnice UAC-B112-F28
Certificat conformitate EMC
Certificat conformitate LVD

 

XVR 4 canale AnalogHD 2MP + 2 canale IP max. 6MP, H.265 – UNV XVR301-04F

 

Brand

Uniview

IR Infraroșu

Producatori

Stocare Inclusa

Aplicație smartphone

Număr camere în kit

Rezolutie

Tip Sistem

Audio Integrat

Shopping Cart
0
Coșul meu
Kit de supraveghere Uniview cu 1 camera de 2 MegapixeliKit de supraveghere Uniview cu 1 camera de 2 Megapixeli, Infrarosu 20M, DVR Hibrid cu 4 canale 2MP, Cablu, Sursa alimentare
219,00 lei
Începe conversația
1
Echipa Cristal SRL
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?