Contact

Suport tehnic, Luni-Vineri 9-18

Adresă mail, răspundem în aceeași zi

Despre noi

Suntem o companie ce activează în domeniul e-commerce de 8 ani și oferim o varietate largă de produse din sfera securității, precum sisteme de supraveghere video, sisteme securitate, sisteme de alarma, instalari sisteme de supraveghere, camere de supraveghere video și sisteme de securitate bazate pe camere de supraveghere video.

Pentru orice neînțelegere, cerere de ofertă, informație sau cerere de ajutor, contactați-ne mai sus și vă vom răspunde în cel mai scurt timp. Vă mulțumim că ați ales Cristal SRL.

 

Noi, cei de la Cristal SRL prețuim calitatea și mulțumirea clienților mai mult decât orice. Așadar, încercăm zi de zi să mulțumim nevoile tuturor și să le asigurăm protecția casei, locuinței, sau al locului de muncă.

Recomandările noastre:

Sisteme de supraveghere IP, fără fir

Excelente pentru toate trebuințele: tehnologia IP ramane in continuare cea mai buna optiune privind calitatea imaginilor transmise, fiind redate imagini mai clare și cu o paletă de culori mai vie față de celelalte tipuri de tehnologii.

Camere de supraveghere Hikvision

Opțiunile variază în funcție de preț, avem o gamă variată de produse, începând cu cele 2mp până la cele 8mp. Camera Hikvision suprinde imagini de inalta calitate, atat pe timp de zi, cat si noaptea sau in conditii de iluminare scazuta. LED-urilor infrarosu lumineaza uniform datorita tehnologiei Exir, astfel incat permit inregistrarea de imagini clare pe o distanta de pana la 80 de metri.

Kit supraveghere profesional Rovision

Rovision este o companie bine-cunoscută pe piața CCTV, folosind modele Hikvision si Dahua OEM, îmbinând performanțele și prețurile reduse, aceste sisteme sunt aduse pe piața românească la preț scăzut. Modelele diferă, sunt opțiuni și pentru interior, cât și pentru exterior.

Shopping Cart
0
Coșul meu
Începe conversația
1
Echipa Cristal SRL
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?