Sistem supraveghere Hikvision 4 camere 2MP IR 80M DVR 4 canale Hard 1TB accesorii

999,00 lei

SKU: 201801014810 Categorii: ,

Livrare gratuită la comenzile mai mari de 500 lei

 • Termen retur 30 de zile, verificare colet la cerere
 • Garantie 2 ani la produse
 • Asistență tehnică gratuită prin Whatsapp / Mail

Kit supraveghere 4 camere Hikvision 2MP IR 80M, DVR 4 canale

Kitul contine:

4X Camera Hikvision AnalogHD 2 Megapixeli, lentila 3.6mm, IR 80m

1X DVR Hikvision 4 canale video 1080P lite, AUDIO HDTVI ‘over coaxial’, H.265

4X Sursa alimentare cu fir 2A 12V

1X Cablu coaxial cu alimentare 100m

8X Mufe BNC

4X Mufe Alimentare Tata

4X Mufe Alimentare Mama

1X Hard Disk 1TB

Camera AnalogHD, 2 Megapixeli, IR 80m – HIKVISION DS-2CE17D0T-IT5F-3.6mm

DETALII TEHNICE:

REZOLUȚIE 2MP
LENTILĂ FIXA 3.6MM
 

UNGHI DE VIZUALIZARE

orizontal: 79.6°, vertical:   43.5°, diagonal : 93.7°
INFRAROȘU 80M
TEMPERATURA DE OPERARE -40°C pana la +60°C
 

ALIMENTARE

 

12 VDC ±25%

 

 

DIMENSIUNI

78.9 mm × 75.4 mm × 216.6 mm
GREUTATE 320 g
MATERIAL METAL+PLASTIC
PROTECTIE IP67
ZI/NOAPTE ICR
PRODUCĂTOR Hikvision
TIP CAMERĂ Bullet

 

5

DESCRIERE

Camera analogică Hikvision oferă imagini de înaltă calitate și rezoluție HD pentru supravegherea video. Cu o rezoluție de 2 megapixeli și o rezoluție maximă de 1920 × 1080 pixeli, această cameră capturează imagini clare și detaliate, asigurând o monitorizare precisă a detaliilor în diverse scenarii.

Echipată cu o lentilă fixă de 3.6 mm, camera oferă un unghi de vizualizare optim pentru supravegherea eficientă a zonelor medii sau largi. Aceasta permite monitorizarea eficientă a spațiilor mai mari, oferind un câmp vizual cuprinzător.

Camera dispune de o distanță de iluminare infraroșu de până la 80 de metri, asigurând o vizibilitate excelentă în timpul nopții sau în condiții de iluminare scăzută. Tehnologia avansată de iluminare infraroșu permite detectarea clară a obiectelor și înregistrarea detaliată în medii întunecate, asigurând o supraveghere eficientă și sigură în orice moment al zilei sau al nopții.

IR

Cu ajutorul unui singur port, camera permite comutarea între patru semnale diferite: TVI, AHD, CVI și CVBS. Această caracteristică oferă flexibilitate în integrarea camerei în sistemele de supraveghere existente, permițând utilizarea sa cu diverse platforme și echipamente.

De asemenea, camera este rezistentă la apă și praf, fiind clasificată cu indice de protecție IP67. Aceasta înseamnă că camera este complet sigilată, protejând-o împotriva pătrunderii apei și a particulelor de praf, și permițând utilizarea sa în medii exterioare sau în condiții meteo dificile.

Această cameră analogică reprezintă o soluție excelentă pentru supravegherea video de înaltă calitate în medii variate. Cu rezoluție HD, lentilă fixă optimă, iluminare infraroșu puternică și rezistență la apă și praf, această cameră este potrivită pentru diverse aplicații de supraveghere, cum ar fi monitorizarea locuințelor, birourilor, spațiilor comerciale sau industriale.

Descarca – FISA TEHNICA

 

DVR 4 canale Hikvision 2MP

Specificatii

Model / producator HIKVISION
Inregistrare 1080N/720P/WD1/D1 25fps/ch
Camere suportate HDTVI, AHD,CVI 1080P/720P; Analog
Compresie H.265 Pro+/H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264
Redare 1-4 canale sincronizate
Intrari 4 x BNC; 1 x audio, LAN 10/100, 2xUSB
Iesiri 1 HDMI, 1 VGA – (simultan); 1 audio
Stocare 1 x HDD SATA max 4TB (neinclus)
Alimentare 12V DC
Consum 16W (fara HDD)
Dimensiuni 200 x 200 x 45 mm
Audio 4 x audio HDTVI over coaxial, 1 x analogic RCA

Acest DVR  de la Hikvision este un dispozitiv esențial în sistemele de supraveghere, fiind centrul de comandă și stocare pentru camerele de securitate. Oferă o gamă largă de caracteristici care îmbunătățesc modul în care se gestionează securitatea, fie că este vorba de o locuință sau de o afacere. Mai jos este o descriere detaliată și ușor de înțeles a caracteristicilor sale principale:

 • Compatibilitate și înregistrare: Acest DVR este remarcabil datorită flexibilității sale în a suporta multiple formate de camere, inclusiv HDTVI, AHD, CVI, precum și camere analogice. Este capabil să înregistreze la calități de până la 1080N (mai detaliat decât 720P, dar nu la fel de detaliat ca 1080P) cu o rată de 25 de cadre pe secundă pe canal, asigurând astfel că imaginile captate de camere sunt clare și fluide.
 • Compresie avansată: Utilizează tehnologii de compresie H.265 Pro+/H.265 Pro/H.265/H.264+/H.264, care sunt esențiale pentru a menține calitatea înaltă a videoclipurilor, ocupând totodată un spațiu redus pe dispozitivul de stocare. Aceasta înseamnă că puteți stoca mai multe ore de înregistrări video fără a compromite detaliile sau claritatea.
 • Funcționalități de redare: DVR-ul poate reda de la 1 la 4 canale în mod sincronizat, ceea ce înseamnă că puteți viziona înregistrări de pe mai multe camere în același timp, facilitând urmărirea evenimentelor și identificarea incidentelor din mai multe unghiuri.
 • Intrări multiple: Echipat cu 4 intrări BNC pentru camere, o intrare audio, o conexiune LAN pentru rețea și două porturi USB, acest DVR oferă versatilitate în conectarea diferitelor dispozitive sau accesorii. Aceasta facilitează o gestionare eficientă și centralizată a sistemului dvs. de supraveghere.
 • Ieșiri pentru monitorizare și audio: Cu ieșirile HDMI și VGA, vă puteți conecta cu ușurință la monitoare sau televizoare pentru o vizualizare în timp real sau pentru redare. Ieșirea audio și suportul pentru audio peste coaxial înseamnă că sistemul poate fi folosit nu doar pentru video, dar și pentru monitorizarea sau înregistrarea sunetelor relevante.
 • Soluții de stocare: Dispozitivul suportă un HDD (hard disk drive) SATA de până la 4TB (neinclus), ceea ce vă permite să stocați un număr impresionant de ore de înregistrări. Aceasta este esențial pentru a păstra înregistrările pe termen lung, înainte de a fi nevoie de suprascriere sau backup.
 • Alimentare și consum: Funcționând la o tensiune de 12V DC, DVR-ul este eficient din punct de vedere energetic, cu un consum de doar 16W fără HDD. Aceasta înseamnă că este economic și nu va avea un impact semnificativ asupra facturilor de energie, chiar și în utilizare continuă.
 • Dimensiuni și design: Cu dimensiuni compacte de 200 x 200 x 45 mm, acest DVR nu ocupă mult spațiu, fiind ideal pentru instalarea în locuri unde spațiul este limitat. Designul său este practic și simplist, facilitând accesul și menținerea.
 • Audio integrat: Capabilitatea de a primi semnale audio peste conexiunea coaxială, precum și prin intrarea analogică RCA, înseamnă că acest DVR poate fi folosit în sisteme complexe de supraveghere care necesită nu doar video, ci și captarea sunetului.

Acest DVR de la Hikvision este o soluție robustă și versatilă pentru nevoile de supraveghere și securitate. Prin facilitarea unei game largi de camere și oferirea de opțiuni de stocare flexibile și eficiente, unitatea este potrivită atât pentru sistemele de securitate casnice, cât și pentru cele comerciale mai complexe. Adaptabilitatea și caracteristicile sale îl fac un produs de încredere în orice scenariu de supraveghere video.

Management prin Hik-Connect si DDNS (Dynamic Domain Name System)

APLICAȚIA HIK-CONNECT

PENTRU IOS  DESCARCĂ DE AICI

PENTRU ANDROID  DESCARCĂ DE AICI

Untitled design 66

DACĂ DORIȚI SĂ VEDEȚI ȘI ALTE SISTEME SI KIT-URI DE SUPRAVEGHERE, LE GĂSIȚI AICI!

Brand

Hikvision

IR Infraroșu

Producatori

Stocare Inclusa

Aplicație smartphone

Număr camere în kit

Rezolutie

Tip Sistem

Audio Integrat

Shopping Cart
0
Coșul meu
Sistem supraveghere Hikvision 4 camere 2MP IR 80M DVR 4 canale Hard 1TB accesoriiSistem supraveghere Hikvision 4 camere 2MP IR 80M DVR 4 canale Hard 1TB accesorii
999,00 lei
Începe conversația
1
Echipa Cristal SRL
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?