Kit supraveghere Hikvision seria HiWatch 8 camere 5 Megapixeli IR 20M Lentilă 2.8mm DVR TurboHD 8 canale HDD 1TB Accesorii

1599,00 lei

Livrare gratuită la comenzile mai mari de 500 lei

  • Termen retur 30 de zile, verificare colet la cerere
  • Garantie 2 ani la produse
  • Asistență tehnică gratuită prin Whatsapp / Mail

Beneficiile unui sistem de supraveghere:

  1. Securitate sporită: Unul dintre principalele avantaje ale unui sistem de supraveghere este creșterea nivelului de securitate. Camerele de supraveghere monitorizează constant zonele respective, înregistrând orice activitate suspectă sau incidente neașteptate. Aceasta poate descuraja infracțiunile și poate ajuta la detectarea și identificarea infractorilor în caz de incidente.
  2. Prevenirea și descurajarea furturilor: Prezența vizibilă a camerelor de supraveghere poate acționa ca o măsură preventivă eficientă împotriva furturilor și a infracțiunilor. Potențialii infractori pot fi intimidați de faptul că sunt supravegheați și pot renunța la intențiile lor criminale.
  3. Monitorizare în timp real: Sistemele de supraveghere moderne permit monitorizarea în timp real a camerelor de pe dispozitivele mobile sau de pe computer. Acest lucru oferă posibilitatea de a urmări în direct ceea ce se întâmplă în zonele monitorizate și de a reacționa rapid în cazul unor situații de urgență sau a unor incidente.

Sistemul conține:

8X Camera de supraveghere, Turbo Bullet, 5 Megapixeli, Infrarosu 20m, Lentila 2.8mm, seria HiWatch, Hikvision-HWT-B150-P-28

1X DVR TurboHD cu 8 canale, 4 Megapixeli, 1x SATA, Seria HiWatch-Hikvision, HWD-6108MH-G4

1X Sursa Alimentare YDS 12V 10A cu fir carcasa plastic 5.5×2.1x13mm

1X Splitter distribuitor alimentare 8 camere

4X Cablu sertizat 10m BNC+DC, alimentare si semnal video

4X Cablu sertizat 20m BNC+DC, alimentare si semnal video

1X Hard Disk 1TB


Garanție de 2 ani!


Descriere:

Camera de supraveghere Hikvision Turbo HD Bullet HWT-B150-P

DETALII TEHNICE:

REZOLUȚIE 5MP
LENTILĂ 2.8 MM
UNGHI DE VIZUALIZARE  105
INFRAROȘU 20M
TEMPERATURA DE OPERARE -40C pana la +60C
 

ALIMENTARE

12 VDC ±25%
 

DIMENSIUNI

165 mm 62 mm
GREUTATE 230g
MATERIAL Metal
PROTECTIE IP66
 

ZI/NOAPTE

IR
PRODUCĂTOR Hikvision
TIP CAMERĂ Bullet

5 1 1


Camera de supraveghere Hikvision Turbo Bullet este un dispozitiv de înaltă calitate, conceput pentru a oferi imagini clare și detaliate. Cu o rezoluție de 5 megapixeli, această cameră poate captura imagini cu detalii fine, ceea ce o face ideală pentru supravegherea zonelor cu trafic intens.

Unul dintre principalele sale avantaje este capacitatea de a funcționa în condiții de iluminare slabă sau chiar în întuneric total, datorită tehnologiei sale infraroșu. Aceasta poate ilumina obiecte și persoane până la o distanță de 20 de metri, asigurând astfel o supraveghere eficientă pe timp de noapte.

127390 65436e240a8a97fcd60a8a13071939ec1b827729eac36 blobid0

Camera este echipată cu o lentilă de 2.8mm, care oferă un câmp larg de vizualizare, permițându-vă să monitorizați o zonă extinsă.

Această cameră face parte din seria HiWatch de la Hikvision, un brand recunoscut pentru calitatea și fiabilitatea produselor sale. Modelul HWT-B150-P-28 este robust și durabil, fiind proiectat pentru a rezista la condiții meteorologice dificile.


IP66

c800ac96 2708 4afa 9cab fb283542a40f


Această cameră de supraveghere este o soluție eficientă și fiabilă pentru nevoile dvs. de securitate, oferind imagini de înaltă calitate, funcționalitate în condiții de iluminare slabă și un câmp larg de vizualizare.


Descarca Fisa tehnica

Descarca Manual utilizare


DVR TurboHD Hikvision HiWatch 4 Megapixeli cu 8 canale

Bucură-te de o calitate excepțională a înregistrărilor video cu DVR-ul HWD-6100MH Series Turbo HD de la HiWatch. Fie că dorești să supraveghezi locuința ta, biroul sau orice alt spațiu important, acest DVR îți oferă o soluție eficientă și de încredere.

                               DETALII TEHNICE

Tip

DVR

Număr canale

8

Rezoluție

4 Megapixeli

Dimensiuni

260 × 222 × 45 mm (10.2 × 8.7 × 1.8 inch)

Temperatura de operare

-10 C to +55 C (+14 F to +131 F)

SATA

1 SATA interface

Pana la 10 TB

Putere

12 VDC

Intrare audio bidirecțională

1 canal, RCA (2, 0 Vp-p, 1 KΩ) (folosind prima intrare audio)

Protocol de rețea

1, RJ45 10M/100M/1000M interfață Ethernet auto-adaptabilă

Interfață USB

Panou real: 2 × USB 2.0

Greutate

1 kg

PRODUCĂTOR

Seria HiWatch, Hikvision

Acest DVR (Digital Video Recorder) este un dispozitiv destinat sistemelor de supraveghere video, cu specificații tehnice menite să ofere o soluție eficientă și flexibilă pentru înregistrarea și gestionarea imaginilor video.

Tip: Aparatul este un DVR, ceea ce înseamnă că poate înregistra și stoca imagini video de la camerele de supraveghere analogice sau digitale, în funcție de compatibilitate.

Număr canale: Dispune de 8 canale, astfel poate gestiona semnale video de la până la 8 camere de supraveghere diferite.

Rezoluție: Capabil să înregistreze la o rezoluție de până la 4 Megapixeli, oferă o calitate bună a imaginii, asigurând detalii suficiente pentru identificarea persoanelor sau a obiectelor în cadrul înregistrărilor.

Dimensiuni: Cu dimensiuni de 260 × 222 × 45 mm, este relativ compact și ar trebui să se încadreze ușor într-o varietate de spații destinate echipamentelor de supraveghere.

Temperatura de operare: Aparatul poate funcționa într-o gamă largă de temperaturi, de la -10 C la +55 C, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare într-o varietate de medii climatice.

SATA: Dispune de o interfață SATA care permite conectarea unui hard disk de până la 10 TB, ceea ce sugerează că poate stoca un volum mare de înregistrări video.

Putere: Este alimentat printr-o sursă de 12 VDC, ceea ce este standard pentru astfel de echipamente.

Intrare audio bidirecțională: Are o intrare de tip RCA care permite conectarea unui canal audio, permitând înregistrarea sunetului și posibilitatea comunicației bidirecționale dacă echipamentul și configurarea suportă această funcție.

Protocol de rețea: Echipat cu o interfață Ethernet auto-adaptabilă, poate fi conectat la rețele de 10M/100M/1000M, oferind flexibilitate în integrarea în rețelele existente și asigurând transferul rapid de date.

Interfață USB: Are două porturi USB 2.0 la panoul posterior, util pentru backup-ul datelor sau pentru actualizarea firmware-ului dispozitivului.

Greutate: Cu o greutate de 1 kg, este relativ ușor, ceea ce îl face ușor de instalat.

Producător: Este parte din seria HiWatch de la Hikvision, un brand cunoscut pentru echipamentele de securitate, sugerând că beneficiază de suportul și tehnologia unei companii cu reputație în industria de securitate.

Acest DVR este un echipament de înaltă calitate, potrivit pentru utilizare în sistemele de supraveghere medii, oferind o capacitate de stocare mare și flexibilitate în gestionarea sistemelor de securitate video.

Descarca FIȘĂ TEHNICĂ 


Management prin Hik-Connect

APLICAȚIA HIK-CONNECT

PENTRU IOS  DESCARCĂ DE AICI

PENTRU ANDROID  DESCARCĂ DE AICI

Untitled design 66

DACĂ DORIȚI SĂ VEDEȚI ȘI ALTE SISTEME SI KIT-URI DE SUPRAVEGHERE, LE GĂSIȚI AICI!

Brand

Rovision

Shopping Cart
0
Coșul meu
Kit supraveghere Hikvision seria HiWatch 8 camere 5 Megapixeli IR 20M Lentilă 2.8mm DVR TurboHD 8 canale HDD  1TB AccesoriiKit supraveghere Hikvision seria HiWatch 8 camere 5 Megapixeli IR 20M Lentilă 2.8mm DVR TurboHD 8 canale HDD 1TB Accesorii
1599,00 lei
Începe conversația
1
Echipa Cristal SRL
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?