Kit de supraveghere Hikvision cu 4 camere de 2 Megapixeli, Infrarosu 40M, DVR cu 4 canale și accesorii incluse

1049,00 lei

Livrare gratuită la comenzile mai mari de 500 lei

 • Termen retur 30 de zile, verificare colet la cerere
 • Garantie 2 ani la produse
 • Asistență tehnică gratuită prin Whatsapp / Mail

Garanție pe o perioadă de 2 ani!

Kit-ul conține:

4X  Camera supraveghere AnalogHD 2 Megapixeli, lentila 2.8mm, IR 40m HIKVISION DS-2CE17D0T-IT3F

1X DVR 4 canale video 4MP lite, AUDIO HDTVI over coaxial HIKVISION DS-7104HQHI-K1(S

1X Sursa in comutatie MeanWell -13.8V, 4.2A

8X Mufa  conector bnc camera pentru coaxial rg59 mufa F

4X  Mufa alimentare TATA cu surub

1X Hard disk 1TB Western Digital PURPLE WD10PURX

1X Cablu  coaxial RG59 cu alimentare aluminiu cuprat 40m

 

DESCRIERE:

 

Camera supraveghere AnalogHD, 2 Megapixeli, IR 40m HIKVISION DS-2CE17D0T-IT3F

DETALII TEHNICE:

REZOLUȚIE 2MP
LENTILĂ FIXA 2.8MM
UNGHI DE VIZUALIZARE orizontal: 106.4, vertical:   57.9, diagonal : 124.6
INFRAROȘU 40M
TEMPERATURA DE OPERARE -40C pana la +60C
 

ALIMENTARE

12 VDC ±25%
 

DIMENSIUNI

78.9 mm × 75.4 mm × 216.6 mm
GREUTATE 320 g
MATERIAL METAL+PLASTIC
PROTECTIE IP67
ZI/NOAPTE ICR
PRODUCĂTOR Hikvision
TIP CAMERĂ Bullet

5 2

 

DESCRIERE

 

Camera analogică Hikvision  oferă imagini de înaltă calitate și performanță excelentă pentru supravegherea video. Cu o rezoluție de 2 megapixeli și o rezoluție maximă de 1920 × 1080 pixeli, această cameră furnizează imagini clare și detaliate, asigurând o monitorizare precisă a detaliilor.

Camera este echipată cu o lentilă fixă de 2.8 mm, care oferă un unghi larg de vizualizare, permițând supravegherea eficientă a zonelor extinse. Aceasta asigură captarea cât mai completă a imaginii și permite o monitorizare eficientă în diverse scenarii.

Cu o distanță de iluminare infraroșu de până la 40 de metri, camera oferă o vizibilitate excelentă în timpul nopții sau în condiții de iluminare scăzută. Tehnologia de iluminare infraroșu permite detectarea clară a obiectelor și înregistrarea detaliată în medii întunecate, asigurând o supraveghere eficientă și sigură în orice moment al zilei sau al nopții.

Camera dispune de un port care permite comutarea între patru semnale diferite: TVI, AHD, CVI și CVBS. Această caracteristică oferă flexibilitate în integrarea camerei în sistemele de supraveghere existente, permițând utilizarea sa cu diverse platforme și echipamente.

De asemenea, camera este rezistentă la apă și praf, fiind clasificată cu indice de protecție IP67. Acest lucru înseamnă că este complet sigilată, protejând-o împotriva pătrunderii apei și a particulelor de praf, și permițând utilizarea sa în medii exterioare sau în condiții meteo dificile.

FISA TEHNICA

 

DVR 4 canale video 4MP lite, AUDIO HDTVI over coaxial, HIKVISION DS-7104HQHI-K1(S)

 

Descriere

 

 Compresie H.265 Pro + / H.265 Pro / H.265 / H.264 + / H.264 pentru fluxul principal si H.265 / H.264 pentru fluxul secundar

Suporta 4 camere analogic HD cu rezolutie de pana la 4 MP + 2 canale IP max. 6MP

4 intrari audio HDTVI over coaxial, 1 intrare audio analogic

Intrare semnal HDTVI / HDCVI / AHD / CVBS auto-adaptiva

Rezolutie de pâna la 4 MP lite a înregistrare

Transmisie la distanta prin UTP sau cablu coaxial: max. 800m pentru 1080p si 1200m pentru semnal HDTVI de 720p

redare sincrona  4 canale

 

Specificatii:
Model / producator HIKVISION
Inregistrare 4 MP lite/3 MP/1080p/1080p lite/720p
Camere suportate HDTVI 4MP/3MP/1080p/720p; AHD, CVI 1080p/720p; Analog + 2 ch. IP max 6MP
Compresie H265 Pro+/H265/H264/H264+
Redare 1-4 canale sincronizate
Intrari 4 x BNC; 1 x audio RCA, LAN 10/100, 2xUSB, RS485
Iesiri HDMI 1080P, VGA (simultan); 1 audio
Stocare 1 x HDD SATA max 6TB
Stream 4MP lite/1080P/ 720P/WD1/D1
Alimentare 12V DC
Consum 8W (fara HDD)
Dimensiuni 200 × 200 × 45mm
Audio IN 1 x analogic RCA, 4 x audio HDTVI over coaxial

 

DACĂ DORIȚI SĂ VEDEȚI ȘI ALTE SISTEME SI KIT-URI DE SUPRAVEGHERE, LE GĂSIȚI AICI!

APLICAȚIA HIK-CONNECT

PENTRU IOS  DESCARCĂ DE AICI

PENTRU ANDROID  DESCARCĂ DE AICI!

Untitled design 66

Dacă te-ai întrebat la ce îți folosește un sistem de supraveghere, iată aici câteva beneficii:

 1. Securitate personală: Un sistem de supraveghere îi oferă proprietarului un sentiment de siguranță și protecție, deoarece poate monitoriza activitățile din jurul casei sau a proprietății.
 2. Prevenirea infracțiunilor: Prezența vizibilă a camerelor de supraveghere poate descuraja potențialii infractori să comită infracțiuni, deoarece știu că vor fi înregistrați.
 3. Monitorizarea la distanță: Multe sisteme de supraveghere permit accesul la înregistrările și imaginile în timp real de la distanță, prin intermediul dispozitivelor mobile sau a computerului, astfel încât proprietarul poate verifica situația chiar și când nu este acasă.
 4. Recuperarea bunurilor pierdute: În cazul în care apar furturi sau evenimente neașteptate, imaginile înregistrate pot ajuta la identificarea și recuperarea bunurilor pierdute sau furate.
 5. Evidență video: Camerele de supraveghere pot oferi dovezi video importante în cazul unor evenimente neplăcute, cum ar fi accidente auto sau alte incidente.
 6. Supravegherea copiilor sau a persoanelor în vârstă: Un sistem de supraveghere poate fi util pentru monitorizarea copiilor, asigurându-vă că sunt în siguranță, sau pentru a avea grijă de persoanele în vârstă, în cazul în care aveți grijă de ele.
 7. Reducerea costurilor de asigurare: Unele companii de asigurări pot oferi reduceri la primele de asigurare pentru proprietățile echipate cu sisteme de supraveghere, datorită riscului mai mic de furt sau daune.
 8. Alerte timpurii: Sistemele de supraveghere pot furniza alerte în timp real în cazul unor evenimente neașteptate, precum incendii, inundații sau intruziuni, permițându-vă să reacționați rapid.
 9. Monitorizarea angajaților sau a activităților de afaceri: În cazul afacerilor, camerele de supraveghere pot ajuta la monitorizarea activităților angajaților sau a clienților, asigurându-se că regulile sunt respectate și că nu există furturi sau fraude.
 10. Creșterea valorii proprietății: Instalarea unui sistem de supraveghere poate crește valoarea proprietății în ochii cumpărătorilor potențiali, datorită beneficiilor legate de securitate și monitorizare.
 11. Control asupra accesului: Anumite sisteme de supraveghere pot fi integrate cu sisteme de control al accesului, permițând proprietarului să decidă cine are permisiunea de a intra în anumite zone.
 12. Pace mentală: Unul dintre cele mai importante beneficii este liniștea sufletească pe care o oferă. Știind că puteți monitoriza și proteja locuința sau afacerea în orice moment vă poate reduce stresul și îngrijorările legate de securitate.

Este important să alegeți un sistem de supraveghere potrivit nevoilor dumneavoastră și să respectați legile și regulamentele locale referitoare la protecția vieții private și înregistrări video.

Brand

Hikvision

Shopping Cart
0
Coșul meu
Kit de supraveghere Hikvision cu 4 camere de 2 MegapixeliKit de supraveghere Hikvision cu 4 camere de 2 Megapixeli, Infrarosu 40M, DVR cu 4 canale și accesorii incluse
1049,00 lei
Începe conversația
1
Echipa Cristal SRL
Bună ziua, cu ce vă putem ajuta?